" Ex animo "




Det jag skriver i denna blogg kommer från hjärtat även om det är svårt att formulera då jag ej vill lämna ut för mycket. Men sen så visst finns det säkert saker man aldrig kommer att ta upp i detta forum då vem som helst ,kan läsa dessa inlägg.



Nog om detta nu är julen här och vi ska känna värme, harmoni, ljuvliga dofter ( även om det kan vara svårt då vissa dofter uteblir för mig ). Tiden på året som är till för våra små indvider med klappar, godis, tomtar och andra figurer som förgyller tillvaron, ska förgylla. Tyvärr i detta rätt så kyliga samhälle så finns de som inte får eller kan uppleva denna ljuva tiden då orsaker som för dom är oundvikliga för dom har ej orsakat dessa utan någon annan individ eller verkan sett till att käppen i hjulet kom fram just nu i denna stund då det är deras tid. Tänker även på en blogg jag var inne på häromdagen en tjej i sina bästa år med kräfta som sätter käppar i hjulet, hennes lille och familj som strider mot denna best som gör så ont i så många individer och kan verkligen stjälpa den julefrid man ska få känna. Ljusen denna afton tänder jag för henne och hennes familj och hoppas verkligen du tar fram dina krafter för att sätta motståndet till besten och dess konsekvenser i erat liv. Och ha en så bra jul du och din familj bara kan efter allt. Tänker på er...







Nu åter till kneget och vad det medför, få se vad det kan bli detta skift. Började rätt så körigt faktiskt men lugnat ner sig nu. Ska se vad de andra håller på med om det blir någe snack eller annat. Ha en bra kväll alla.  Väl mött i nästa inlägg.
Jo en sista rad blir denna. Finns även på Stadsmissionens hemsida!

Tänkvärt nu i Jul... Tänk på de hemlösa och skänk en femma till Stadsmissionen!
SMS:a " HEM5 " till 72900 för att skänka 5kr !   





Mackan








http://www.youtube.com/watch?v=zIRrpU-qFsw

http://www.youtube.com/watch?v=aJ3hm6io9ow


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0