Kvällens inlägg är det dags att skriva nu...

 
 


God kväll ni alla där ute i cybervärlden som bevittnar mitt inlägg denna kväll. En dag men mycket göra på kneget, full rulle för alla denna dag.
Träffade även en av Mr X`s favvosar i ett sammanhang så nu har den lille/a intagit en del av livet där.
Verkar fortsätta med i afton för gänget som tagit över. Hoppas natten kan lugna sig för dessa knegare. Många intryck som satt sina spår i denna själv även en del lite jobbiga, men nu hemma och mätt och belåten så börjar man slappna av och ron infinner sig.
I morgon åter dags för kneg, vilket trångt schema man lagt denna period så man kan säga lätt självförvållat. Även nästa vecka blir intensiv i alla former då julen är här.
Blir en sväng på stadens gator och insupa julstressen så här någon dag innan julafton. Känns dock skönt att bara ha klappar till E och I och köpa. Jo visst även till jobbet 2-3 klappar som vi har för att spela detta klappspel. Ska bli intessant vad dom säger om 1 klapp ( hehe ). En fika med gänget blir det innan middag hos ( ) för att sedan intaga sin sits på kneget. Få se vad denna helg har i sitt sköte för oss knegare. Hoppas lugnet kan infinna sig men tror det kan bli körigt.
Önskar åter alla en god jul och jag hoppas alla får en lugn natt med ljuv sömn som ger er energin för morgondagen. Väl mött i morgon då med nya inlägg. 

 
 

 


http://www.youtube.com/watch?v=CZWiXOGJu3E


Mackan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0