Måndag och julhysterin pågår i sin fulla prakt.

Goder afton ni alla där som existerar.

Idag blir inlägget ett för mig nära ämne nämligen nätdroger och vad man gör för att komma åt dessa. Nu känner jag efter att jag tagit del av nyheterna att vår minister av lag och rätt Beatric Ask ska ta sitt pick och pack och avgå.
18 årig tjej avlider av nya närdrog Mefedron medans våra folkvalda stillasittande tittar på och våra ungas liv går förlorade. Samhället idag verkar vara en evig strid om vem som ska inkassera mest kronor var månad och vilken som gör sin förhandling till en rekordbonus. Vad hjälper det då samhället sakta men säkert tappar sina unga till drogträsket där vi åter har onda individer som gör pengar på unga och gamlas olycka.
Har man tappat intresset att göra något och lagt till en skygglapp som man bara öppnar när någon bankar och erbjuder god lön. För mig är politikerna samma kålsupare blå som röd vill man ha detta sakta dalande samhälle eller vad vill man ha egentligen? Hur många från nästa generation ska måsta gå en allt för tidig insomning till mötes innan man gör något radikalt. Olika debatt program på tv finner dessa säljare över nätet verkligen lätt, då borde väl även de styrande förstå att polisen bör få medel till att sätta dit dessa individer som förstör så många ungas liv.
Eller är det så illa att man inte förstår vad detta ställer till?! Ibland kan man verkligen undra vilken samhällsinsikt vissa har. Det händer och sker framför näsan på dom men insikt att något måste göras finns det?
Ja jag är upprörd över dessa politiker som verkligen inte gör rätt för sin höga inkomst och ser till att något radikalt händer och sker vad gäller nätdrogerna. Tänder ett ljus för denna 18-åriga tjej och hennes familj som får en allt för trist julhelg pga av någons förbannade ofog att tjäna snabba pengar på en ung människas liv.



Mackan

http://www.youtube.com/watch?v=zzdPJbaQkKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0