Lördag em .......

" Acti labores jucindi " ljuv är mödans lön...... ja en underbar kväll igår ..... ....


Dagen igår började med ett besök på Ssö-s för att kolla om lite överbliven del som J kan behöva i sin bil. Tyvärr ingen över men ett tips på att kontakta A i R han kunde ha en över.
Hemkommen från ssö efter en trevlig afton med vänner på D. Vi började med lite tilltugg på hotellet för att sedan bege oss till D och där beblanda oss med Ssö-borna, där var M och häslade på skulle sen och jobba kunde inte deltaga. Hade jeans svarta, piketröja med loggo för att retas lite. Fick känna detta under kvällen en del av killarna vred om så man är blå*L* men gör inget man fick uppmärksamhet där*L*. Käkade en bit mat för att sedan dansa kvällen lång. Dansade med M, M, Å, V, C, JG, P, M samt en hel del andra glada själar under denna afton på D. A fick jag ta en öl me o surra lite men svårt då det är så många som rycker i en en sådan afton. Så nu så känns ett lugn i själen denna helg.
Glad att M skrev inlägg betyder mycket att hon läser denna blogg.  Ja glad över andra inlägg med alltid roligt höra vad man tycker om detta man skriver. Fast man önskar ju att fler visste att man skrev. Nu så blir det väl en lugn afton med lite soffbesök en stund. Ska sen och fika med gänget nere på stan. Sen vad som sker sen ikväll det vette fåglarna. Men vi får se vad man tar sig till slumpen kanske gör att något sker i ens närhet vad vet man vad vet man.
Trevligt att även få umgås med vännerna på S som livar upp ens tillvaro väldigt mycket. Betyder så mycket känna att man inte är någon som man tidigare fått för sig. Nu så glömmer vi insidan för en stund och njuter av denna helg. Väl mött.


http://www.youtube.com/watch?v=e2bqySADcHA

Ja en låt som Mr X la ut igår på sin sida och ja denna kan aldrig spelas för ofta......så här kommer Phil och gänget.....

http://www.youtube.com/watch?v=2Sd0W1RyMnE


Mackan




http://www.youtube.com/watch?v=iJj1JPZLJto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0