Onsdagen den 5 november........

En dag med lite mer go i den 40 åriga kroppen. Vet inte vad som tagit åt en men haft lite negativa snurrningar i knoppen sista dagarna. Nu rycker vi upp oss.
Vad har vi gjort denna dag då? Jo var ner på stan en sväng vid lunchtid åkte sedan till ( ) för att köra lite sopor till C och slänga. Borde vara sista resan dit denna säsong. T lika glad som vanligt då man kommer.......
Sen upp till stan och fixade med tankning och var till S och köpte en strömställare till värmen i sätet fram. Tog ett tag innan men nu är det bytt och funkar som smäck. Var lätt att byta denna lilla pinal som nu hade brunnit, vilket gjorde att sätet var hett hela tiden gick inte att stänga av. Vad väntar sen då till denna bil jo byta bromsskivor fram, även snart dags för service igen.
På kneget nu och har lugnt o still snart dags lägga sig ned och kanske läsa lite. Har haft studiebesök av R denna afton lite snack och visa vårt krypin som är rätt så stort. Men naggat i kanten av dålig ventilation mm mm som ska åtgärdas inom kort. I morgon väntar en dag med lite administrativa göromål har en del nyheter påge för mina kollegor få se vad dom säger. Samtal med Mr X om en situation som han var med om idag på sitt kneg i BF.
Men vi höres i morgon sov nu gott alla där ute som ser denna sida och inte springer er väg så fort ni läst en del av detta. Hoppas ni skriver lite fler inlägg om ditten och datten. Take care!

Mackan

http://www.youtube.com/watch?v=xoDzlUPjhdI

http://www.youtube.com/watch?v=Fu59QQ0qzL0

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0