Söndag och ja det är skyltsöndag denna dag.

" Humanum amarest, humanum autem ignoscerest " att älska är mänskligt, att förlåta är också mänskligt........

Söndag och man vaknar med ett ryck. Sovit dåligt pga ett billarm som drog igång inatt, grannen ovanpå som har hyss för sig så jag låg och sov fram till kvart i elva denna morgon. Upp bråttom ska byta av LS på kneget, då en kollega misst sin svärfar.
Gårdagens 50-års kalas var en upplevelse, vissa som man känner igen och tur man var nykter. Kände mig lite bortkommen och Holger blev namnet för kvällen. Roligt ändå att träffa S, Å, H, M, A, A, M, T, A, M, A; S mfl. Och var nog 2 som hade en del innanför då man anlände. Blev att vara kvar fram till 22 sedan drog vi iväg då H hade fått napp på B*L*.
Ska ta och göra mig lite mat nu och käka så man orkar med kneget. Jobbar till i morgon 16.00. Sedan hem till ( ) och en middag. Ska även besöka M och U och beklaga sorgen efter R.
Även skönt att S knep 2 poäng igår. Starkt att hämta in underläget som dom hade. Men visst nu är det dags för förbundet att sätta in 2 som dömmer denna liga. Man missar på tok för många fula incidenter på planen. Åter en ful grej av NF.
Nåväl återkommer till kvällen med lite reflektioner över dagen och em. Väl mött.

Mackan
http://www.youtube.com/watch?v=7zmyWbiSE9c

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0