28 september Söndag

Ja vad har man gjort denna dag jo en kort promenad sedan en tur till Waynes Coffe o kaffe med mina vänner M o A, H, S, A, T, T o lilla F. Kändes som att det gick rätt bra sitta där o prata lite. Men fortfarande en klumpkänsla i lilla magen som gått ihop en hel del då man är bland folk.

Nu åter i hemmet efter en tur till mor o far o lila vita token Tim. En Japansk spets som blir så väldigt glad då man kommer. Börjar bli ganska så stor i denna stund. Vad tiden går.Tänk om ja tänk om läget vore annorlunda vad skulla man ha gjort idag? promenad eller en tur i skogen, kanske en tur i stan, övningskörning med L ja fikat med polarna, suttit o pratat om livet..................................

Nu är läget som det är, en plan för att komma vidare börjar ta form dock reaktionsfasen den finns här o kommer ta någon till till innan man kan börjar i bearbetningsfasen. Men det ska få ta den tid det tar för inte är det roligt detta.............önskar ingen inte ens min värsta ovän denna sorg o pina.

Återkommer ikväll med en ny liten dikt som tagit form denna dag.

Fick ett boktips av en MrX idag ska ta den till mig få se 17 typer av män o vad dom säger till psykologen. Anders Wahlberg och Mattias Lundberg är de kloka gossarna vid pennan.

Nä nu ska man väl ta tag i sig o göra någon nytta........

Mackan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0