Intresse

http://www...............................

Där finns info om det lag som ligger mig varmt om hjärtat. Tyvärr så har vi i dag en kommers utan dess like vilket gör att var i eliten för en stad som S inte det lättaste.

Och då måste jag säga att S inte har ett damlag kanske satt spår i genusperspektiv och tycker nog att vi kunde ha jobbat för att de skulle få spela kvar i högsta serien. Efter lite tanke o tycke så känns det som att de slantar som fattades har S K mfl kunnat lägga in. Även om inte man är med i toppen så kan det ha varit ett sätt att skapa förutsättning att komma dit.

Vad gäller supportrar så så finns det element som jag anser inte har på en arena att göra hemma som borta. Verkar ha i åtanke att ställa till för oss andra som vill se. Men som i övriga samhället känns det som lite flathet att vilja ta tag i problemet. Även A har sitt ansvar och måste se till att man är hård i nyporna mot de som förstör.

Se bara hur C H affären gjorde med påhopp mot våran egna dagstidning  mfl. Inte bra på det sätt man for fram . Tyvärr är det nog så att problemet finns o kommer finnas med personer som ställer till för Svensson och klubbarna.

Dagens match ja S svårt säga då spelet har varit upp som ner. Men vi hoppas dom ger dom en bra match o 3 poäng till för det är viktigt i början så vi inte halkar efter.

Dags att börja fixa till o käka lite innan det är dags att gå upp till hallen.


Mackan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0