Åter en liten rad denna dag 10 januari.

Ja då var man här igen för en liten rad i denna bloggsvär som kryllar av individer både kända och okända som får ens lite väl vardagliga liv att få en mening. Varför säger jag då så jo för att ibland så känner man att det är på tok för lite go i
ens inre för att gå vidare i livet. Men ändå inte orolig att man ska stanna kvar i det vakum som fanns för en tid sedan. Är så glad att man har fått kontakt med A i cybervärlden så trevligt höra av denna individ och läsa den bloggen väldigt tacksam för de kommentarer man fått. Nu inväntas bara att få med posten den almenacka man beställt för att kunna njuta av de illustrationer denna underbara person skissar. Så häftiga att beskåda och jag förstår framgången som finns i henns liv.
Tänkte idag då jag läste i kvällsmedia att bygga ekohus. Ja då fick jag direkt tanken vad underbart det vore kunna denna afton sitta vid brasan som värmer upp ens rum och inre, ta sig ett glas av något gott rött som inhandlats i glasbanken. Sitta i någons sällskap utbyta tankar och ideer över livets vandring, söka friden i rummet som fylls med värme från eldens flammor och vinet som fyller ens gom med arom från fjärran land. En liten bit choklad att dela som tillsammans med vinet ger en härlig avslutning på en lördagskväll. Eller ja nog drömmer man nog alltid om en brasa att tända. :)

Rörspisen i vardagsrummet var det enda de räknade med att ha



Sommaren som kommer ska bli en liten byggsommar i sommarhuset för nu så blir det grillplats, och kanske man kan få igenom lite andra planer som kan ge en fin plats att vara på under sommaren. Hade tänkt redan ifjol men vissa orsaker gjorde att det lades på hyllan och sen hösten så blev det annat tänka på. Men nu denna sommar så blir det av det ska bara bli så. Innan man drar till södern för kneg och få ihop respengar till Rhodos. Återkommer senare i vår med planerna och ska försöka lägga in en skiss för att visa om det nu mot förmodan ska funka det får vi se sedan.
Önskar er alla en härlig kväll och en goder natt. Men vi kanse ses igen innan timmen för att nanna är slagen.
Väl mött
 

Mackan  

Kommentarer
Postat av: Katinka

Ja, lycka till med bygget i soomar då och ha en skön lördagkväll!

2009-01-10 @ 22:10:35
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0