" Cave quid dicis, quando, et cui " betänk vad du säger,när och till vem...

Mmm ska man verkligen tänka sig för vad man säger och till vem och när kanske hålla saker för sig själv, då man minst anar så kommer vissa mindre tänkta själar att se till att saker och ting får en viss ändring på vandringen och skrivandet. Har nu reviderat en del av denna blogg av hänsyn och av godhet, hoppas även det kan visas tillbaka nån gång i livet. 

Denna lördag har varit lugn en sväng på staden och intagit en java med T, U samt T och en temla av mindre välsmakande modell. 
Hem till mor och far intagande en god middag med potatisgratäng och en fläskfile med brunsås till.
Åkte sen till P och Å och där såg en match i hockeyn som gick väl ja spännande år denna säsong så jämnt så man blir ju motoriskt orolig så fort man bevittnar en match. 
En sväng till S, Å och där även H var med på ett hörn och sett lite handboll där Sverige fick stryk av ett starkt Frankrike. 

Nu sittandes i lyan och känner lugnet av ens inre tankar och och saknaden av en god pava rötjut som vore gott denna afton. Talar med en go vän på nätet och ska nu avsluta detta inlägg som får bli dagens och kanske lördagens enda. 

Nåväl återkommer inom kort med nya inlägg och bilder för nu verkar kameran vara på väg tillbaka efter rep.



Mackan

 

Kommentarer
Postat av: alec

hej där.. ja jag hoppas verkligen att jag kommer på vad jag vill göra, vad jag brinner för förutom att hjälpa människor..:S

2009-01-25 @ 12:38:49
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: Tina

Haft en riktig toppen helg. Kan du nog utläsa av bilderna!

2009-01-25 @ 17:46:04
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0