Hade man trott annat....

 
 



Ja det blev en förlust, visst var Canada bra men som vanligt så får dom sina egna regler att spela efter eller rättare sagt  dom skapar sina egna eller?! Nåväl det är inte fy skam att komma på silverplats heller men visst guld glimmar alltid något bättre. Säger i alla fall grattis till småkronorna för 2à platsen väl förtjänat av er.............

Och andra sidan så lider barnen i Gasa efter Israelernas anfall i detta ohyggliga krig som bara skadar barnen och kvinnorna för Hamas dom är ju inte sena att gömma sig där dessa oskyldiga gömmer sig. Nä nu får Calle Bildt och resten av slipsnissarna ta och göra rätt för sina löner och se till att det blir lugnt där nere. 














Man blir rent ut sagt svarslös av att se dessa bilder av barn som ska vara i en trygg miljö och inte i dessa krigszoner som nu breder ut sig i Israels okuperade marker. Vem som äger vad ja du jag kan inte säga bu eller bä vem som har rätten men en sak vet jag vi är alla lika värda och ska få ha en trygg miljö därefter. Nåväl mina tankar och tycken.
Önskar er alla där ute en lugn och fridfull dag. Väl mött till kvällen.


 

Mackan 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0