Ja då är man igång igen......

Med vad tänker ni nu säkert vad är han nu igång med denna filur?! Ja träning ssom jag återkommer till! Började dagen med ett möte hos Rt, en snabb förflyttning till hemmet och där tvingade mig ner i tvättstugan som var min denna dag från lunch och fram till 5. Hann en sväng på stan o inta en lunch och bokade tid för besök på banken i nästa vecka. Därefter till kneget och först ta en sväng på gymmet.

                                     

För att åter komma i form till badsäsongen eller vilken säsong man nu talar om.... Är dock stolt över att man nu är igång igen och det känns så skönt efteråt att kunna ta en värmande dusch och iklä sig sin roll nytränad o nypiffad innan man möter sina klienter där ute i verkligheten.  Ja blev en rätt dålig dag med inlägg fast och andra sidan så måste man nog ha någon dag med lite sämre inspiration än andra dagar då inläggen flödar fritt.
Men det blir bättre igen då nu kameran är tillbaka och man kan finna inspirationen när man minst anar och då även få bevis på vad man nu funnit för något som satt ett spår på vägen. Vägen fram på livets vandring som gör ens liv så ibland underbart men snabbt kan vända till den värsta stormen och ibland orkanen eller tornadon som vänder ens vandring på livets väg till en fasanfull resa där ens inre blir till ett virr varr av konstiga tankar som gör ens vardag till en enda stor ångest som aldrig vill ta slut. Men gott folk nu är det rätt lugnt en ja knappt ens en lite sjöbris som får ens tankar att undra vissa saker om denna vägs riktning. Fast riktigt skönt slippa det värsta som drog över för en tid sedan, så vägen börjar räta ut sig och kan inte bli så mycket rakare nu jo kanske en aning men en rak väg är ju heller inte det man önskar eller?!
Nåväl nu ska jag sluta babbla för er där ute kvällen har nu alldeles strax övergått till midnatt och nu dags vila sig i form för att hoppa fram ett steg i turordningen i morgon bitti. Sov gott ni alla där ute!





Mackan





Kommentarer
Postat av: Tina

Vilken fantastisk dikt. Du har minsann ordets talang!



Tack Tack

2009-01-29 @ 17:06:50
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: alec

hej killen.. hur står det till idag då?

kram

2009-01-29 @ 19:17:28
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: yasmine

allt bra? krams

2009-01-29 @ 20:14:21
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: yasmine

har en kronisk ibs/chrons mag o tarmsjukdom sen snart 3år tebax...

så har vetat om den rätt länge...

skönt o vara ledig.

kram

2009-01-29 @ 22:25:07
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: asli

du borde göra det till de som är pratiga hehehe och föresten fin blogg <3<3<3<3

2009-02-06 @ 15:05:26
URL: http://modelasli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0