Midnatt råder tyst det är på jobbet....

Sitter på kneget och nu har måndagen övergått till tisdag och nu börjar det dra ihop sig till mer kneg snart hör jag i etern. En ny vecka med nya intryck och nya upptäckter och nya indivder man möter och utbyter livet med. Hoppas att denna vecka ska bli en verklig rolig vecka och inte bara den där ja vanliga arbetsveckan som gör att man sliter i sinne om natten och blir som en zombie om dagen. Nä så illa är det inte alla veckor men ibland så känns det som om zombielivet är nära. Hoppas att man kan ta en tur till Ssö denna helg vi får se vad det blir men jag hoppas det ska gå vägen.

Började dagen då D ringde om ett par gubbar på kneget som han ville ha tag i till en kurs, tog mig sen till J på Rt och gjorde klart med lite bilder inför en kvällsträff och där vi ska då visa upp PowerPoint presentation som jag detta skift ska sätta ihop. Ner till stadens matkvarter för att intaga en bit mat i sällskap med I som dök upp.

Tog en sväng till gymmet och trampade i trappmaskinen, lyfte en del skrot samt en värmande dusch innan man intog sin position på vä kanten. Då vart det direkt en sväng till Ssö för ett kneg av den mindre modellen, tillbaka och intog då en middag för att sedan jäsa i soffan en stund. Nu sitter jag vid datorn och ska börja med powerpoint en stund inna man ska knoppa. Hoppas att ni alla där ute ska få en god natts sömn och drömma härliga drömmar som ger en fin morgondag. Vi avslutar med morgondagens väder som blir som följer


Varsel for tirsdag 27.01.2009

Morgen kl 6 - kl 12

Skyet -6°Svak vind, 1,7 m/s fra nord-nordvest

Skyet. Svak vind, 1,7 m/s fra nord-nordvest. 0 mm nedbør.

Dagtid kl 12 - kl 18

Skyet -6°Flau vind, 1,4 m/s fra nord

Skyet. Flau vind, 1,4 m/s fra nord. 0 mm nedbør.

Kveld kl 18 - kl 24

Delvis skyet -6°Flau vind, 1,0 m/s fra nord

Delvis skyet. Flau vind, 1,0 m/s fra nord. 0 mm nedbør.



Väl mött


 




Mackan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0