Slänga pengar i sjön.


Då är det dags igen för detta spektakel att den nya presidenten i USA ,44è ska svära eden för att ta över efter Bush. 60 000 som ska skydda denne herre från att bli offer för en kula eller annat vapen som är spritt på gatorna runt om i staterna. Vad kostar inte detta de Amerikanska skattebetalarna att få se detta spektakel som så billigt och enkelt kunde göras mellan kongressens stängda dörrar inför tv kamerorna. Vore väl bättre att lägga alla dessa pengar till de fattigaste i landet och ge dom en bit mat för dagen!? Vad ska nu denne herre lyckas med som inte Bush kunde ja det blir en senare fråga att ta del av som inlägg längre fram i tiden. Får väl säga lycka till till Barack Obama då han idag tillträder som ny president för Amerikas förenta stater.


Lånad av Media.

 

Mackan 

Kommentarer
Postat av: Harry

usa i ett nötskal...störst och mest och så mycket uppmärksamhet som möjligt!

2009-01-20 @ 16:46:17
URL: http://saandis.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Ja, så kan man också se på det -att man kan spara in på pengarna och ge till de bättre behövande. Kan bara hålla med.



Men om jag försöker se det som så... USA har ett så lågt valdeltagande att det nog är en del i den kampanjen att liksom integrera medborgarna i det hela för att få dem att känna sig värdefulla...



Men det är ju sjuka summor. Inför vapenförbud så räcker det med någon livvakt närmast honom bara -i fall någon anfaller med nävarna;.)



Ja, det är alltid hemskt när någon dör. Det var inte min mening att ge intryckt av att de människorna som jag lärde känna via mitt jobb inte resulterade i sorg på det sättet, nej, poängen var mer att mina barn också var människor.



En debatt som pågått nu en tid.

2009-01-20 @ 17:31:28
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Nej inget skumgummi. Blev trampad på foten av hunden idag, det gjorde ONT! Tog loss plåstret hos mormor och då hade det läkt fast i såret så det började blöda igen.. aj aj aj

2009-01-20 @ 18:45:18
URL: http://ellisbellis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0