Snart ännu en ny dag och ja helgen är här....

Ledighet tills nästa veckas slut när nästa helg tar sin början ska bli så skönt. Fast vissa inslag av lite informativa möten med Rt måndag och tisdag kväll men det blir bara trevligt och intressant. Sen lite av spelevink på torsdag för nya knegare inom ett gebit som måste genomgås innan dom knegar på detta hak.

I morgon då blir det en sväng till B och få massage, kakaomassage en ny grej som verkar helt underbar, dyrt men ja väl värt att prova och B är en väldigt duktig individ på detta. Så i morgon återkommer jag med info om denna utomkroppsliga
upplevelse som nog kommer göra att man inköper denna kräm bara gillar choklad *L* .

I övrigt så ja lite hockey på lördag på dumburken få se hur dom fixar detta blir inte så lätt de. Vidare kanske en sväng till Ssö för en förevisning i tiden på Skottland men ska kolla i morgon hur det ser ut med tid för filmmakaren i söder.

Nä nu börjar ögonlocken att drarra lätt och man känner att John Blunds närvaro blir allt starkare så nu dags krypa under täcket och finna ron i kroppen och själen för denna gång och återkommer i morgon med fler reflektioner av ens upplevelser av vardagens slit och släp.



Mackan

Kommentarer
Postat av: pillepill

tittar tillbaka o min hjärna är helt off så jag kommer inte på nåt bättre att säga just nu är god natt o sov gott :)

2009-01-30 @ 01:25:40
URL: http://pillepill.blogg.se/
Postat av: M

......värsta livsnjutaren ju :) ska bli kul att höra om den upplevelsen....

2009-01-30 @ 09:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0