Söndag 11 Januari 2009...

Dag 11.

11 dagar har gått av det nya året, fräser till så är det dags att bli äldre åter igen. Vill inte men en vanlig förekommande återkommande händelse i alla individers tid på jorden. Och visst ibland undrar man hur de som får till över 100 år lyckas då det ändå inte är enligt ex GI metoden många av dessa lever utan man äter som oss övriga ibland kanske än sämre. Så visst spelar genitiken in i dessa individers lycka till ett långt härligt liv.
Vad har man tagit sig för idag då? Ja fick ett samtal av C på morgonen att hjälpa till med juniorerna på deras match så jag drog till ishallen vid en 11.15 någonting och befann mig där till 14 tiden. Sedan till kneget lämnade nyckeln och därefter hem för intag av en näringsfattig lunch ( pizza ) denna söndag. Varit ut en sväng för att fota lite men den kameran ska i morgon lämnas igen får den inte att funka. Så då vet ni i morgon en sväng på stan till Claes Olsson för att lämna igen denna reaprodukt som inte höll måttet. Den är liten och behändig och nog vill jag ha en ny åter vi ser ju i morgon.




Bild lånad av Kodak




Vädret idag har varit runt 0 sträcket och i morgon så kommer värmen åter igen till denna del av landet. Så nog blir det att vara ute i friska luften i morgon en heldag får det bli tror jag bestämt.

Varsel for  mandag 12.01.2009

Morgen kl 6 - kl 12

Delvis skyet Lett bris, 5,2 m/s fra sørvest

Delvis skyet. Lett bris, 5,2 m/s fra sørvest. 0 mm nedbør.

Dagtid kl 12 - kl 18

Skyet Laber bris, 6,4 m/s fra sørvest

Skyet. Laber bris, 6,4 m/s fra sørvest. 0 mm nedbør.

Kveld kl 18 - kl 24

Delvis skyet Lett bris, 4,8 m/s fra sørvest

Delvis skyet. Lett bris, 4,8 m/s fra sørvest. 0,3 mm nedbør.

Ska ta och fixa lite i hemmet denna afton lite städ och annat. Men återkommer lite senare för några fler rader denna söndag. Väl mött.....

  

Mackan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0