Tjena alena mittbena.... dags stiga upp.

 
 

God morgon!

Hoppas ni fått en bra natt ni alla där ute. Men nu är det dags att stiga upp efter en god natts sömn, piffa till sig och klä sig kändes kallt ute brrr. Dra ner på staden och ungås med grabbarna ett tag innan hockeyn börjar.
   
 Som jag haft i ett tidigare inlägg så köpte jag en kamera på Claes Olsson på rea så inom kort så hade jag tänkt lägga in bilder här med. Dock inte sådana som man förväntar sig men bilder av skeenden i livet. Nåväl vi återkommer senare med detta.Hörde även att en kompis måste sluta med sin blogg pga ett ex trist, var trevligt läsa men nu tomt.
Kom att tänka på snart 6 månader sen livet tog en drastisk vändning och man fick en hög av inre demoner att slåss med. Tänk så skönt att dt lugnat sig och man börjar finna rätt väg här i livet med många goda både nya och gamla vänner som följer en. Och att denna bloggvärlden har många trevliga individer som ger ens liv en mening, ger tips om både det ena och andra som ger ens liv en färg som inte är negativ. Nåväl nu så är de dags ta sig i kragen och börja göra sig i ordning.
Vi höres ikväll med ett nytt inlägg om lördagen!


 
 



Mackan


 
 

Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

sov till 10.49 å har nu njutit av en persikojordgubbebanansalladsfrukost =)

2009-01-03 @ 12:03:30
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Karin

Detsamma, detsamma!

2009-01-03 @ 14:01:20
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0